Četvrtak, 19. rujna 2024.

Mladić (21) električnim romobilom naletio na pješakinju. Preminula je u bolnici

Od siline naleta 55-godišnja je pala na kolnik, a liječnička joj je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

- Oglas -

Žena (55), državljanka Kine, je u petak preminula u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju, 11. kolovoza, u Ilici.

Nesreća se dogodila oko 21.15 sati, a 55-godišnja pješakinja se kretala Ilicom u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 62 se zaustavila i neoprezno stupila na kolnik, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način. Također, nije se koristila vidno ucrtanim i obilježenim pješačkim prijelazom koji se nalazi u zoni od 50 metara od mjesta njezinog prelaženja kolnika, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Tom je prilikom na nju naletio, prednjim dijelom, električni romobil, marke Bezior, kojim je upravljao 21-godišnjak, a kretao se ulicom Ilica u smjeru zapada, sjevernim tramvajskim tračnicama.

- Oglas -

“Od siline naleta 55-godišnja je pala na kolnik. Liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je naknadno utvrđeno da je teško ozlijeđena te je u petak od posljedica nesreće preminula”, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti