Četvrtak, 19. rujna 2024.

Zbog najtežih prometnih prekršaja policija je uhitila četvoricu vozača

Kod vozača u Križevcima je preliminarnim testiranjem na droge utvrđena prisutnost droga u organizmu te je odbio vađenje krvi i izuzimanje urina

- Oglas -

Policajci su u nadzoru cestovnog prometa tijekom subote i nedjelje zatekli četvoricu vozača u činjenju najtežih prometnih prekršaja.

U subotu u 12.35 sati u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana zatečen je 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,94 promila upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita.

Istog dana u 14.08 sati u Križevcima, u Zagrebačkoj ulici, zatečen je 25-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim mopedom prije položenog vozačkog ispita. Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet moped kojim je upravljao te je o tome obaviješten nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

- Oglas -

U 19.20 sati u Cubincu je zatečen 58-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita.

Noćas u 1.30 sati u Bjelovarskoj ulici u Križevcima zatečen je 23-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom i nedozvoljeno posjedovao manju količinu droge marihuane. Droga je oduzeta, kod vozača je preliminarnim testiranjem na droge utvrđena prisutnost droga u organizmu te je odbio vađenje krvi i izuzimanje urina, priopćeno je iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti