Četvrtak, 19. rujna 2024.

[VIDEO] Slavenov trener Radeljić ogorčen suđenjem na Poljudu: ‘Neka igraju Dinamo i Hajduk prvenstvo, mi ostali smo samo statisti’

'Volio bih da mi gospodin sudac objasni jedanaesterac. Ako je to snimka što sam ja vidio... Neka mi se objasni poništeni autogol Prpića. Ja nisam ništa vidio. Ako si frajer pusti gol, a onda gledaj VAR', rekao je Radeljić

- Oglas -

Predstavnici Slavena Belupa bili su ogorčeni suđenjem Zdenka Lovrića iz Đakova u utakmici 1. kola SuperSport HNL-a s Hajdukom na Poljudu.

– Volio bih da mi gospodin sudac objasni jedanaesterac. Ako je to snimka što sam ja vidio… Neka mi se objasni poništeni autogol Prpića. Ja nisam ništa vidio. Ako si frajer pusti gol, a onda gledaj VAR. Čisti crveni karton Lučića, a pet minuta ranije čisti crveni karton Rakitiću. Neka Dinamo i Hajduk sami igraju, a mi ćemo ostali biti statisti – rekao je Slavenov trener Ivan Radeljić na konferenciji za novinare, a sličnu je izjavu dao i za televiziju.

- Oglas -

Sporne situacije su dosuđeni penal za Hajduk u 14. minuti nakon igranja rukom Jelić Balte u svom kaznenom prostoru. UEFA je ruku Cucurelle na Euru službeno proglasila dozvoljenom, a u HNL-u se već odavno ne zna što jest, a što nije kažnjivo igranje rukom. Ni snimka jasno ne pokazuje da je Slavenov igrač bio u prekršaju, ali se VAR sudac Tihomir Pejin svejedno oglasio.

Slavenu nije priznat pogodak u 82. minuti, bio je to autogol Prpića za 2:2. Kontakt je postojao između Božića i Prpića, lagano se kapetan gostiju poslužio rukama, no je li to doista bio prekršaj?

Sažetak utakmice sa spornim trenucima možete pogledati u sljedećem videu:

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti