Četvrtak, 19. rujna 2024.

U izgradnju pješačke staze uz državnu cestu u Kloštru Podravskom ulaže se gotovo 165.000 eura

Projektom je predviđena izgradnja pješačke staze u duljini od oko 640 metara, a glavni cilj je povećati sigurnost svih sudionika prometa na ovoj frekventnoj lokaciji

- Oglas -

Idejno rješenje građevinskog projekta za izgradnju pješačke staze uz državnu cestu u Ulici kralja Tomislava u Kloštru Podravskom, od kraja pješačke staze s južne strane ceste do Mirogojske ulice, završeno je, a upravo je izdana i građevinska dozvola.

Vrijednost projekta procijenjena je na 164.472,25 eura, a prijavljen je na javni poziv pod nazivom “Sanacija potencijalno opasnih mjesta” kojeg je objavilo Ministarstvo unutarnjih poslova.

Projektom je predviđena izgradnja pješačke staze u duljini od oko 640 metara, a glavni cilj je povećati sigurnost svih sudionika prometa na ovoj frekventnoj lokaciji.

- Oglas -

“Izrazito je značajna za sigurno kretanje pješaka zbog velike gustoće prometa koji se odvija putem spomenutog državnog pravca. Korištenje nove pješačke staze posebice će poboljšati uvjete prometovanja za učenike i starije osobe koji svakodnevno upravo na ovoj relaciji obavljaju svoje obveze”, istaknuli su iz općinske uprave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti