Četvrtak, 19. rujna 2024.

[VIDEO] Radeljić uoči Poljuda: ‘Hajduk nije Manchester City, ali kod kuće su opasni’

Iz konkurencije za nastup otpao je ozlijeđeni stoper Marko Lešković, no pravo nastupa imaju sva tri nova igrača; veznjak Ljuban Crepulja te napadači Karlo Butić i Dominik Martinović

- Oglas -

Nogometaši Slavena Belupa u nedjelju od 21 sat kreću s novim prvenstvom, u 1. kolu gostovat će kod Hajduka u Splitu.

– U tu utakmicu moraš ući malo opreznije. U prvih 20-ak minuta oni će na krilima publike jurnuti, to Hajduk uvijek doma radi. Ako preživiš taj nalet, onda se može svašta dogoditi. Hajduk ne leti, Hajduk nije Manchester City, to svi znamo, ali su kod kuće opasni. Bit će pun stadion, Rakitić, Perišić, euforija malo… Mi moramo biti pravi, ići bez straha dolje, staviti u glavu da je to 11 protiv 11, i onda se imamo čemu nadati – rekao je Slavenov trener Ivan Radeljić.

- Oglas -

Iz konkurencije za nastup otpao je ozlijeđeni stoper Marko Lešković, no pravo nastupa imaju sva tri nova igrača; veznjak Ljuban Crepulja te napadači Karlo Butić i Dominik Martinović.

– Trenirali smo i radili dobro, sad je bitno da u prvoj utakmici pokušamo odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku. Nakon priprema ni sami još ne znamo što možemo, na kakvoj smo razini. Bitno je da su pripreme bile na dobroj razini, ekipa je dobro izgledala. Uglavnom, pozitivno ulazimo u sezonu – kazao je kapetan momčadi Tomislav Božić.

Što su još rekli Radeljić i Božić, pogledajte u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti