Četvrtak, 19. rujna 2024.

Poznati nogometaš Marko Radotović otvorio kuću za odmor u Borovljanima

Moderno opremljena kuća u prirodi s vanjskim bazenom i brojnim sadržajima sigurno će privlačiti velik broj zainteresiranih

- Oglas -

Turizam na kontinentu se sve više razvija i ponuda raste, a potvrda tome je i novo otvorena ruralna kuća za odmor ‘Kraljeva kruna’ u naselju Borovljani koja je danas službeno otvorila vrata za posjetitelje.

Vlasnik Marko Radotović je uz pomoć obitelji priredio službeno otvorenje ovog objekta koji će itekako upotpuniti turističku ponudu, posebice u djelu smještajnih kapaciteta.

Moderno opremljena kuća u prirodi s vanjskim bazenom i brojnim sadržajima sigurno će privlačiti velik broj zainteresiranih, a kako je rečeno na otvorenju termini su već popunjeni do kraja kolovoza.

- Oglas -
Kraljeva kruna - bazen
Foto: kckzz.hr

Podršku poduzetničkoj inicijativi pružili su i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Damir Felak i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž te predsjednik Općinskog vijeća Općine Novigrad Podravski Zlatko Makar koji su čestitali obitelji Radotović te im poželjeli mnogo uspjeha u poslovanju i promociji Koprivničko-križevačke županije kao poželjne i atraktivne turističke destinacije.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti