Četvrtak, 19. rujna 2024.

Starigrad se oprostio od trojice domaćih igrača i doveo trojicu novih

Naglasili su kako je riječ o domaćim dečkima koji su klubu dali izuzetno mnogo te su im zbog toga poželjeli puno sreće u novim izazovima

- Oglas -

Samuel Pavešić, Ivan Slobođanac i Fran Krnjak više nisu igrači NK Starigrada, objavio je županijski ligaš na službenoj stranici.

Naglasili su kako je riječ o domaćim dečkima koji su klubu dali izuzetno mnogo te su im zbog toga poželjeli puno sreće u novim izazovima.

”Samuel je cijelu dosadašnju karijeru nosio dres Starigrada te se istaknuo svojom borbenošću i pozitivnim duhom. Nakon što je prošao školu nogometa kluba, za seniore je nastupao kroz čak devet sezona. Karijeru će nastaviti u Panoniji iz Peteranca.

- Oglas -

Ivan i Fran su u dresu Starigrada pokazali da raspolažu velikim talentom i sposobnošću zadavanja ozbiljnih problema protivničkim obranama. Ivan se pridružio Tehničaru iz Cvetkovca, dok je Fran novi član drnjanskog Tomislava”, stoji u objavi Starigrada.

Seniorima je iz podmlatka priključen Luka Šoštarić, a novi članovi Starigrada su i Kristijan Carević iz Čvrsteca te Patrik Milojević iz bregovske Mladosti.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti