Petak, 18. listopada 2024.

U Kapeli Podravskoj ove nedjelje očekuje nas odlična zabava, na redu su 8. Seoske igre

Cilj manifestacije je organiziranje sportsko-zabavnog sadržaja za mještane Kapele Podravske i okolnih mjesta, kao i održavanje tradicije i sjećanja na vremena kada su neke od spomenutih disciplina bile gotovo svakodnevica

- Oglas -

U organizaciji Nogometnog kluba Poljoprivrednik, a uz podršku Općine Veliki Bukovec, u nedjelju će se u Kapeli Podravskoj održati 8. seoske igre koje tradicionalno okupljaju na desetke natjecatelja iz same općine, ali i okolnih mjesta, koji i stotine posjetitelja.

Natjecatelji svih uzrasnih kategorija odmjerit će snagu, izdržljivost i spretnost u 10 disciplina na nogometnom terenu Poljoprivrednika, i to u alki u tačkama, stolnom tenisu, ispijanju piva, potezanju užeta, zabijanju čavla u drvo, štafeti u nošenju vode, nošenju loptica u žlici, vođenju lopte, graničaru i kuglanju.

Cilj manifestacije je organiziranje sportsko-zabavnog sadržaja za mještane Kapele Podravske i okolnih mjesta, kao i održavanje tradicije i sjećanja na vremena kada su neke od spomenutih disciplina bile gotovo svakodnevica.

- Oglas -

“Povedite obitelj, prijatelje i susjede i provedite nezaboravan dan u povezivanju i druženju kroz tradicionalne igre u Kapeli koje njegujemo. Jamčimo kako ćete se zabaviti jer i nakon igara ne prestajemo sa slavljem, uz bogatu ponudu jela i pića i živu glazbu. Veselimo se vašem dolasku”, poručili su organizatori.

Početak 8. Seoskih igara zakazan je za nedjelju u 15 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti