Subota, 5. listopada 2024.

Ove nedjelje u Rasinji se igra malonogometni ulični turnir

Turnir se igra u nedjelju, 7. srpnja s početkom u 12.30 sati na nogometnom igralištu NK Rasinja te će trajati tijekom cijelog dana, do kasnih večernjih sati

- Oglas -

Sad već tradicionalno, osmi put zaredom, NK Rasinja organizira malonogometni ulični turnir koji se ove godine zove “Rasinja 2024.”.

Turnir se igra u nedjelju, 7. srpnja s početkom u 12.30 sati na nogometnom igralištu NK Rasinja te će trajati tijekom cijelog dana, do kasnih večernjih sati.

Turnir se konstantno održava od 2017. godine, a do sada ga je ept puta osvajala ekipa iz ulice Jurja Husa Rasinjanina (Gornji kraj), ujedno i branitelji naslova, a po jedanput ulica Baruna Inkeya te Trg sv. Križa.

- Oglas -

”Nadamo se da će i ove godine što više ulica uspjeti složiti svoju ekipu te da ćemo imati pravi malonogometni praznik u Rasinji. Također, nadamo se da nas očekuje i lijepo vrijeme te da ćemo se svi podružiti uz posebne tradicionalne specijalitete (ribice i ćevapi te odojak na kraju dana), pokoje hladno piće i dobar nogomet. Stoga, dođite, zabavite se i podržite vaše susjede i prijatelje koji će braniti boje svojih ulica”, poručuju iz Nogometnog kluba Rasinja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti