Subota, 5. listopada 2024.

Odbio alkotest pa ga policija isključila iz prometa. Iste noći ponovno sjeo za volan pa kažnjen s 2700 eura

Također, 31-godišnjak je kažnjen i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od šest mjeseci

- Oglas -

Čakovečki su policajci noćas pet minuta nakon ponoći prilikom nadzora prometa zaustavili su 31-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom na kojem je bila istaknuta samo jedna čakovečka registarska oznaka.

Također, 31-godišnjak kod sebe nije imao vozačku i prometnu dozvolu te se odbio podvrći alkotestiranju zbog čega je isključen iz prometa.

Nešto kasnije, točnije u 1.25 sati u Ulici Stanka Vraza u Pribislavcu policajci su tijekom nadzora cestovnog prometa zaustavili spomenutog 31-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom austrijskih registarskih oznaka.

- Oglas -

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, nadzorom je utvrđeno kako je 31-godišnjak upravljao automobilom za vrijeme kada je isključen iz prometa zbog čega je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 31-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2700 eura te zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od šest mjeseci, stoji u priopćenju policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti