Subota, 5. listopada 2024.

Mladi vozač s 1,57 promila izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u jarak

Ozlijeđeni mladić je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 1 sat poslije ponoći u Zebanec Selu, naselju u Međimurskoj županiju, ozlijeđena je jedna osoba.

“Mladi vozač (21) je upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,57 promila. Brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) te atmosferskim prilikama (kiša)”, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Izlaskom iz zavoja, 21-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljanjem te je automobilom izletio izvan kolnika u cestovni jarak gdje je prednjim i bočnim dijelom istog udario u kosinu cestovnog jarka, a potom se uslijed siline udara vratio na kolnik.

- Oglas -

Ozlijeđeni mladić je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati.

Provjerom putem evidencija registracije vozila i prometnih isprava utvrđeno je kako je automobilu kojim je upravljao 21-godišnjak početkom prošle godine istekao rok važenja prometne dozvole, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti