Subota, 5. listopada 2024.

Ne propustite koncert Matije Cveka i The Funkensteinsa u Križu

Matija Cvek glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Vlasnik je već pet Porina. Dobitnik je i nagrade Večernjakova ruža za glazbenika godine

- Oglas -

U povodu obilježavanja Badalićevih dana i 140. godišnjice Knjižnice i čitaonice Križ na ljetnoj pozornici ispred društvenog doma u Križu 7. lipnja s početkom u 21 sat održat će se besplatni koncert Matije Cveka & The Funkensteinsa.

Matija Cvek glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Vlasnik je već pet Porina. Dobitnik je i nagrade Večernjakova ruža za glazbenika godine (2023.).

Matija je za 2023. uvršten u program “100 Artists to Watch” prema IMPALE izboru. IMPALA-in izbor 100 izvođača na koje treba obratiti pozornost, u partnerstvu s YouTubeom, donosi nam popis iz 30 različitih zemlja i sadrži više od 35 glazbenih žanrova.

- Oglas -

Matiju Cveka odlikuju iznimno kvalitetni live nastupi sa svojim bandom The Funkensteins, a i vi ćete moći uživati u jednom takvom u Križu, priopćili su iz općinske uprave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti