Subota, 5. listopada 2024.

FOTO-VIDEO Ekipa koprivničkih HRT-ovaca okupila se povodom jubilarnog 50. rođendana novinarke Barbare Žagar

U Koprivnici su se na ovom velikom slavlju našli legendarni snimatelj u mirovini Krunoslav Povijač – Pipa, njegov sin Hrvoje Povijač, također snimatelj, kao i novinarke Andrijana Gregur i Sanja Kos-Bojanić, uz rodbinu i prijatelje

- Oglas -

Punih deset godina trebalo je da se na jednom mjestu okupe koprivnički novinari i snimatelji HRT-a. Povod – jubilarni 50. rođendan kolegice novinarke iz Koprivnice Barbare Žagar.

– Ovo je prvi put nakon deset godina da smo se uspjeli okupiti. To je ekipa s kojom sam provela punoljetnost u novinarstvu – priča nam slavljenica, ‘zlatna djevojka’ Barbara, koja danas radi u marketingu.

Foto: Krešo Puklavec

U Koprivnici su se na ovom velikom slavlju našli legendarni snimatelj u mirovini Krunoslav Povijač – Pipa, njegov sin Hrvoje Povijač, također snimatelj, kao i novinarke Andrijana Gregur i Sanja Kos-Bojanić, uz rodbinu i prijatelje.

- Oglas -

Barbara je diplomirana novinarka, kao i diplomirana voditeljica u elektroničkim medijima. Na HRT-u broji već 20 godina rada, gdje je započela kao novinarka, a radila je i kao producentica, ali i tajnica redakcije.

Foto: Krešo Puklavec

Dopisništvo HRT-a je u Koprivnici postojalo od 1995. godine do srpnja 2014. godine, kada je ukinuto, a dotadašnje su se kolege spletom okolnosti razišli.

– Novinarstvo je bila i ostala moja ljubav, a danas smo se okupili svi koji smo ostali u kontaktu, koji se volimo i poštujemo. Drago mi je da su me kolege došli podržati i da smo se nakon deset godina uspjeli okupiti – ističe Barbara.

Foto: Krešo Puklavec

U dvorištu kuće priređen je tako i roštilj, a bilo je mjesta i za pokoju pjesmu uz druženje.

FOTO-VIDEO: Krešo Puklavec

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti