Subota, 5. listopada 2024.

Grad Sveti Ivan Zelina nabavio nove harmonike za Glazbenu školu Zlatka Grgoševića

Ovo ulaganje nastavak je podrške koju Grad Sveti Ivan Zelina daje Glazbenoj školi od prvog dana, s ciljem osiguravanja kvalitetnih uvjeta obrazovanja mladih talentiranih glazbenika. Harmonike će biti na raspolaganju svim učenicima Glazbene škole

- Oglas -

Grad Sveti Ivan Zelina nabavio je dvije nove harmonike u iznosu od 5500 eura za potrebe područnog odjela Glazbene škole Zlatka Grgoševića, koji pet godina djeluje u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Ovo ulaganje nastavak je podrške koju Grad Sveti Ivan Zelina daje Glazbenoj školi od prvog dana, s ciljem osiguravanja kvalitetnih uvjeta obrazovanja mladih talentiranih glazbenika. Harmonike će biti na raspolaganju svim učenicima Glazbene škole.

Osim ovog ulaganja, Grad Sveti Ivan Zelina je u razdoblju od 2019. godine nabavio glazbene instrumente u iznosu od 32.621,25 eura. Od početka rada područnog odjela Glazbene škole Zlatka Grgoševića u Svetom Ivanu Zelini do danas nabavljeno je ukupno 40 instrumenta – 24 violina, 10 tamburaških instrumenata, dva pijanina, klasična gitara i tri klavirske harmonike.

- Oglas -

“Vjerujemo da će ova investicija dodatno doprinijeti razvoju glazbenih talenata među našim mladima te unaprijediti kulturni život naše zajednice”, poručio je zelinski gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Dodajmo i da su u tijeku predprijave za osnovnu glazbenu školu, a traju do 31. svibnja. Više o prijavama možete saznati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti