Subota, 21. rujna 2024.

FOTO-VIDEO Svečano otvoreni novi sportski objekt i malonogometno igralište u Koprivničkom Ivancu

Napravljeno je malonogometno igralište s umjetnom travom i reflektorima, uređene su svlačionice te je postavljena ograda

- Oglas -

U sklopu proslave Dana Općine Koprivnički Ivanec danas, u četvrtak, održana je mala svečanost otvorenja novoobnovljenog sportskog objekta i malonogometnog igrališta s umjetnom travom i reflektorima.

Podršku je cijelom projektu uime Koprivničko-križevačke županije pružio župan Darko Koren, a otvorenju su prisustvovali načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj, predstavnik županijskog Nogometnog saveza Krešimir Belčić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Koprivnički Ivanec i tajnik NK Sloge Mihael Sremec, predsjednik općinske Škole nogometa Siniša Bartolović te brojni drugi uzvanici.

– Čestitam Općini Koprivnički Ivanec i partnerima na novom igralištu i pripadajućim objektima te vjerujem kako će to biti motivacija djeci i mladima, ali i ostalim mještanima, za aktivnije provođenje vremena i bavljenje sportom. Županija kontinuirano podržava sportske aktivnosti i za njih izdvaja značajna sredstva, koja nastojimo povećavati svake godine, te nas veseli svaka ovakva investicija, a koja je prvenstveno usmjerena djeci i mladima. Svim korisnicima ovih terena želim mnogo dobre zabave i sportskih uspjeha – istaknuo je župan Darko Koren.

- Oglas -

Okupljenima se obratio i općinski načelnik.

– Napravljeno je malonogometno igralište s reflektorima, uređene su svlačionice te je postavljena ograda, a mogu reći kako je Općina Koprivnički Ivanec prepoznala važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu, prvenstveno za djecu i mlade. Posljednje dvije godine uložili smo oko 530.000 eura i stvorili uvjete koji će trajati dugi niz godina, osobito zbog Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec koja okuplja sve više djece. Ovo je velik uspjeh i čestitam svima koji su doprinijeli da se ovo realizira – istaknuo je načelnik Zoran Vrabelj te pojasnio kako se projekt odvijao u dvije faze, stajao je oko 400.000 eura, a financijski su pomogli Ministarstvo turizma i sporta i LAG.

Nakon otvorenja, započeo je malonogometni turnir u sklopu kojeg se natječu djeca od pet do 13 godina. Pored mališana iz Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec, igraju i NK Tehničar Cvetkovec, NK Osvit Đelekovec, NK Lipa Hlebine, NK Mladost Koprivnički Bregi, Škola nogometa Grada Koprivnice, NK Slaven Belupo, NK Mladost Sigetec, NK Mladost Molve i NK Tomislav Drnje. Turnir se održava u organizaciji Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec.

FOTO Mali nogometaši oduševljavaju potezima na turniru u Koprivničkom Ivancu

Foto: Slavko Bilješko

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti